ROSA FITÉ

Contacte
Rosa Fité
Mail
info@rosafite.cat
Telèfon
686752890
Població
Sentmenat

Nascuda a Castellar del Vallès, mestre de professió i actriu de vocació, sempre he estat en contacte amb el món infantil. L’any 1995, després de 19 anys com a mestra de llar d’infants, vaig decidir “penjar les botes” i dedicar-me al món de l’espectacle.



D’aleshores ençà, treballo explicant contes i fent tallers a escoles, biblioteques, espais familiars i teatres, amb diferents espectacles per a públic familiar i/o adult.



Vaig entrar a formar part de companyies de teatre infantil, juvenil i familiar el 1998. Els meus espectacles estan basats en el conte i sempre són explicats de forma teatralitzada, fent servir escenografies i titelles que acaben de completar el meu peculiar estil.



A més de treballar per a públic infantil, també em dedico als adults amb un parell d’espectacles amb els que cerco, com amb els infants, la màxima complicitat amb el públic.



Del 2013 fins el 2017, vaig formar part, juntament amb Miquel Contel, de la Cia. el Confit, companyia de teatre infantil.



Últimament, també, formo part del grup TIC Escènic, associació sense ànims de lucre que té com a principal objectiu fomentar la cultura mitjançant lectures dramatitzades i posades en escena.



També faig cursos de formació una mica a demanda per a professors, mares i pares, sempre relacionats amb el món del conte.



Tinc tres llibres publicats: “La sabata que volia ser mocador” (Grup Xarxa de Castellar del Vallès), “Contes amb valor afegit” (7dquatre) i “La capsa de la mama” (Tatami Books) que el podeu trobar per Amazon.



Un convido a donar una ullada a la meva web! Potser trobareu allò que busqueu i si no, poseu-vos en contacte, de segur que ho trobarem, agafant d’aquí o d’allà, barrejant i adaptant de ben segur que trobarem allò que busqueu! Us atreviu?


Copyrights © 2024 - Tots els drets reservats.